Επιμέλεια

Αναλαμβάνω έργα, λογοτεχνικά και μη, για επιμέλεια. Αυτό περιλαμβάνει φιλολογική διόρθωση, λογοτεχνική επιμέλεια και επιμέρους σχόλια.

Η φιλολογική διόρθωση σχετίζεται με τη γλώσσα και με σχετικά λάθη. Πολλές φορές η ποιότητα ενός έργου πέφτει λόγω λαθών στην ορθογραφία, στη στίξη, τη σύνταξη αλλά και λόγω κοινών απροσεξιών. Στον τομέα αυτόν χρειάζεται η ματιά ενός φιλολόγου.

Η λογοτεχνική επιμέλεια έχει να κάνει με την πλοκή, τους χαρακτήρες, τη δομή και τη ροή μιας ιστορίας. Σε αυτά βοηθάει η ματιά ενός έμπειρου επιμελητή, ώστε να αποφευχθούν τυχόν κακοτοπιές.

Τα επιμέρους σχόλια ποικίλλουν. Έχουν να κάνουν συνήθως με το λογοτεχνικό είδος, την προσωπική ματιά του συγγραφέα και κάποια λάθη βιασύνης ή απειρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και απορίες, επικοινωνήστε προσωπικά μαζί μου μέσω email, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή στα social media.

Υ.Γ.: Τα έργα σας μπορείτε να τα στέλνετε στο email μου κατόπιν συνεννόησης. Θα σας στέλνω ένα τυπικό απαντητικό μήνυμα, στο οποίο θα γράφω ότι έλαβα το έργο για λόγους αξιολόγησης και επιμέλειας, αποποιούμενος την κυριότητα του έργου.

 

Επικοινωνία

Έχετε απορίες σχετικά με την επιμέλεια;

Επικοινωνήστε μαζί μου συμπληρώνοντας την φόρμα: